CARFAX Voertuig Historie Rapport - 52TNKH CARFAX - 52TNKH 52TNKH


Voertuig Historie Rapport

Flag
09-10-2020
Mercury Cougar Xr7
Coupe
Wit
 
Kenteken: 52TNKH
 
Benzine
Motorinhoud: 5800 cm3
Motorvermogen: 110 kw / 150 pk
 
[!]
Geïmporteerd voertuig
[!]
Aantal gerapporteerde kilometerstanden: 1
[!]
Aantal keuringen gerapporteerd: 8
[!]
Totaal aantal vermeldingen: 15

Snelle check


Mogelijke voertuigschade

Op basis van de Wacht op Keuren (WOK) status is er geen mogelijke voertuigschade gevonden door CARFAX

 Geen issues gerapporteerd

APK

APK vervalt in de aankomende 6 maanden

 APK vervalt

Veiligheidsrisico's

Op dit moment zijn er geen terugroepacties vanuit de fabrikant gemeld

 Geen issues gerapporteerd

Wereldwijde database zoekopdracht

Dit is een geïmporteerd voertuig. U kunt wellicht meer informatie ophalen op basis van het chassisnummer. Voor vragen over geïmporteerde voertuigen verwijzen wij u naar link.

 Chassisnummer benodigd

Taxi

Niet als taxi gebruikt

 Geen issues gerapporteerd

Highlights


Gebruikers

[!]
vorige gebruikers
Particuliere eigenaren: 4
Niet-particuliere eigenaren: 0

Keuringen

[!]
Laatste keuring: 20-11-2018
APK-vervaldatum: 20-11-2020

Voertuig Historie


DatumKM-standActiviteit
20-11-2018 
1
Gekeurd in Nederland
De volgende onderdelen zijn hierbij noodzakelijk gerepareerd:
  • Band onvoldoende profiel
  • Remslang beschadigd, wapeningsmateriaal zichtbaar

Na afloop van iedere Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt er een keuringsrapport uitgegeven welke alle details bevat. Adviespunten zijn gebreken die nú nog niet tot een afkeuring leiden, maar die wel binnenkort moeten worden vervangen of gerepareerd. Als het voertuig is afgekeurd is, staan er afkeurpunten op het rapport. Reparatiepunten zijn onderdelen die noodzakelijk vervangen zijn tijdens de keuring om tot een positief resultaat te komen. CARFAX stelt al deze gedetailleerde punten ter beschikking in haar rapporten. Oudere reparatieadviezen die niet terugkeren in een daaropvolgende keuring, mogen als gerepareerd beschouwd.

11-04-2017 
Nieuwe eigenaar type: particulier. Voertuig geregistreerd door particulier.
10-10-2016 
Gekeurd in Nederland
28-05-2016

49.369

Te koop aangeboden
09-10-2014 
Gekeurd in Nederland
28-09-2012 
Gekeurd in Nederland
De volgende onderdelen zijn hierbij noodzakelijk gerepareerd:
  • Onderdelen/werking reminrichting 5.*.31
15-09-2011 
Nieuwe eigenaar type: particulier. Voertuig geregistreerd door particulier.
12-10-2010 
Gekeurd in Nederland
29-09-2008 
Gekeurd in Nederland
30-11-2007 
Gekeurd in Nederland
11-04-2007 
Nieuwe eigenaar type: particulier. Voertuig geregistreerd door particulier.
25-11-2006 
Geïmporteerd uit de Verenigde Staten naar Nederland
Geregistreerd in Nederland met kenteken 52TNKH
Nieuwe eigenaar type: particulier. Voertuig geregistreerd door particulier.
15-11-2006 
Nieuwe eigenaar type: autobedrijf. Voertuig geregistreerd door autobedrijf.
14-11-2006 
Gekeurd in Nederland
28-02-1978 
Eerste registratie internationaal
Gebaseerd op data die is gekoppeld aan 18 Europese landen en Noord-Amerika

Technische informatie


Gewicht
Gewicht rijklaar (kg):2130
 
Dimensies
Wielbasis (mm):2900
 
Overige informatie
Europese voertuigcategorie:M1
Aantal zitplaatsen:5
Aantal deuren:2
Deze informatie wordt u aangeboden door CARFAX

CARFAX verklarende woordenlijst

Aantal afgelezen kilometerstanden
De kilometerstand zoals gerapporteerd aan CARFAX. Een groot aantal kilometerstanden helpt bij het bepalen of de kilometerstand correct is.
Aantal vermeldingen
Een CARFAX vermelding refereert naar een specifieke activiteit in de historie van een voertuig. Hoe jonger het voertuig, hoe minder vermeldingen er dan ook zullen zijn. CARFAX werkt continue aan het verzamelen van meer vermeldingen voor ieder voertuig om het rapport completer te kunnen maken.
Aantal vorige keuringen
Periodieke keuring van een voertuig om te bepalen of deze voldoet aan alle eisen rondom veiligheid, emissie en registratie.
CO2 uitstoot
CO2 is een afkorting voor koolstofdioxide, een gas dat wordt uitgestoten door voertuigen met een verbrandingsmotor. De hoeveelheid uitgestoten CO2 is een indicator van de hoeveelheid brandstof die door het voertuig wordt verbrand. De hoeveelheid CO2 wordt gemeten in gram per gereden kilometer.
Chassisnummer (VIN)
VIN is een afkorting voor Voertuig Identificatie Nummer. Dit is een unieke sleutel voor iedere personen- en bedrijfswagen gebouwd na 1981. Het bevat een mix van 17 letters en nummers. Beschouw het als een vingerafdruk voor uw voertuig - u zult nooit twee gelijken vinden maar ze hebben altijd dezelfde omvang.
Gebruikers
Het exclusieve CARFAX eigenaarhistorie gedeelte geeft inzicht in het aantal daadwerkelijke vorige eigenaren, we spreken hier van gebruikers. Hierbij worden kortlopende mutaties uitgesloten, zoals uitgevoerd door (groot-)handelaren. Voertuigen met een gering aantal vorige gebruikers, kennen over het algemeen een hogere restwaarde, ongeacht het aantal verhandelingen van het voertuig.
Geïmporteerd voertuig
Een voertuig geïmporteerd uit een ander land
Keuringen
Periodieke keuring van een voertuig om te bepalen of deze voldoet aan alle eisen rondom veiligheid, emissie en registratie.
Modeljaar
Deze wordt opgegeven door de fabrikant en is meestal het jaar dat het voertuig is gebouwd. Wanneer het modeljaar niet op het CARFAX rapport verschijnt, is dit omdat de fabrikant deze waarde niet heeft opgenomen in het chassisnummer. Het modeljaar kan over het algemeen worden beschouwd als het bouwjaar.
Mogelijke schade
Bij een aanrijding met zware voertuigschade wordt een melding in het RDW-kentekenregister gezet dat het voertuig niet meer op de openbare weg mag rijden. Politie en schade-experts van verzekeringsmaatschappijen kunnen een schademelding aan de RDW doorgeven. De verzekeringsplicht, APK-plicht en motorrijtuigenbelasting lopen door. Om weer met het voertuig op de weg te mogen rijden, moet het voertuig gekeurd worden bij de RDW. De periode tussen de aanrijding en de RDW-keuring heet Wacht op Keuren (WOK). De lengte van deze periode kan een indicatie zijn voor de zwaarte van een mogelijke schade. Deze periode wordt in het CARFAX-rapport weergegeven.
Snelle check
Dit is een samenvatting van de informatie uit onze geavanceerde databases om voor dit voertuig de historie te bepalen omtrent diefstal, de-montage, import en het gebruik ervan. Deze samenvatting is gebaseerd op alle informatiebronnen welke aan CARFAX leveren. Het is altijd mogelijk dat er meer informatie beschikbaar is over dit voertuig welke niet aan CARFAX geleverd is.
Wereldwijde database zoekopdracht
CARFAX koppelt haar voertuigen hoofdzakelijk via het unieke 17-karakter tellende chassisnummer, welke uniform is voor alle personenwagens vanaf 1981. Voertuig Historie Rapporten zijn samengesteld op basis van informatieleveringen aan CARFAX, afkomstig van duizenden uiteenlopende bronnen uit de USA, Canada en de meeste Europese landen. CARFAX' unieke competentie om grens-overstijgende voertuigbewegingen bloot te leggen, helpt u risico's te voorkomen bij de aankoop van een gebruikte auto. Met de meest uitgebreide voertuig historie database en meer dan 30 jaar ervaring is CARFAX de enige wereldwijd opererende voertuig historie aanbieder en marktleider.